Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fahrenheit 451.


 

[Bébert]. Reve, Gerard. - Droom. Facsimilé-handschrift op originele tegel door "Delfts Sepia Handwerk n.k.i. Holland". Originele tegel in oplage van 300 genummerde en door Reve gemonogrammeerde exemplaren.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: [Bébert]. Reve, Gerard.
Titel: Droom. Facsimilé-handschrift op originele tegel door "Delfts Sepia Handwerk n.k.i. Holland". Originele tegel in oplage van 300 genummerde en door Reve gemonogrammeerde exemplaren.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Rotterdam. Bébert, 1986, 14,8 x 19,9 cm., met origineel oortje om op te hangen, als uitgegeven in rood vloeipapier in origineel geniet kartonnen doosje met bedrukt "Gerard Reve Droom Bébert binnen ornamenteel kader op bovenzijde en los ingevoegd...
Prijs: € 95,00
€ 5,50
Meer info = Deel drie in de serie Reve-tegels uitgegeven door Bébert (Pablo van Dijk). Onderzijde doos met opdracht in viltstift (niet door auteur).
Boek bekijken

Fahrenheit 451 uit Leiden

zakelijk

Logo Fahrenheit 451

Fahrenheit 451 is een professioneel antiquariaat met een breed aanbod van interessante boeken, prenten, documenten, handschriften, posters, foto's, paperassen en overige zaken op papier. Wij nemen deel aan Nederlandse en buitenlandse beurzen en zijn lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren (NVvA), de International League of Antiquarian Booksellers (ILAB) en de Provincial Booksellers Fairs Association (PBFA).

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.