Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fahrenheit 451.


 

Lagerwey, E, Mulders, Johannes (1899-1989). - Helden Gods. Legenden van Nederlandse heiligen. Eerste- Tweede Deel. (Met illustraties door Johannes Mulders). [Één van weinge luxe-exemplaren in perkament gebonden, op Oud-Hollands Van Gelder gedrukt en met de houtsneden handgekleurd].

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Lagerwey, E, Mulders, Johannes (1899-1989).
Titel: Helden Gods. Legenden van Nederlandse heiligen. Eerste- Tweede Deel. (Met illustraties door Johannes Mulders). [Één van weinge luxe-exemplaren in perkament gebonden, op Oud-Hollands Van Gelder gedrukt en met de houtsneden handgekleurd].
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Assen, Van Gorcum & Comp. N.V. (G.A. Hak en H.J. Prakke), 1940-1941, 1e druk, 2 delen, 155,(1); 149,(1) pag., 14 handgekleurde houtsnede illustrates door Johennes Mulders, gedrukt op Van Gelder Zonen, onafgesneden, origineel uniform blingestempeld...
Prijs: € 200,00
€ 5,50
Meer info = Colofon: “Deze legenden van nederlandse heiligen - “helden gods” - zijn herschreven door e. Lagerwey, kannunik der oud-katholieke kerk van utrecht. De verluchting is van johannes mulders, die in een klein gedeelte der oplage - hetwelk op oud-hollands papieruit de vermaarde werkplaats van van gelder afkomstig, gedrukt is - zijn houtsneden met de hand kleurde.” Eerste deel met eigenaarsnaam in pen op schutblad.
Boek bekijken

Fahrenheit 451 uit Leiden

zakelijk

Logo Fahrenheit 451

Fahrenheit 451 is een professioneel antiquariaat met een breed aanbod van interessante boeken, prenten, documenten, handschriften, posters, foto's, paperassen en overige zaken op papier. Wij nemen deel aan Nederlandse en buitenlandse beurzen en zijn lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren (NVvA), de International League of Antiquarian Booksellers (ILAB) en de Provincial Booksellers Fairs Association (PBFA).

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.