Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fahrenheit 451.


 

Veenstra, Irene (ed.), Kooten, Toos van (ed.), Oxenaar, R.W.D. (introd.). - Voor de ruimte gedacht. Werken op papier. De collectie van het Rijksmuseum Kröller-Müller.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Veenstra, Irene (ed.), Kooten, Toos van (ed.), Oxenaar, R.W.D. (introd.).
Titel: Voor de ruimte gedacht. Werken op papier. De collectie van het Rijksmuseum Kröller-Müller.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Otterlo, Rijksmuseum Kröller-Müller, 1991, 332,(3) pag., illustraties in kleur en zw/w, origineel linnen met stopfomslag, quarto.
Prijs: € 12,00
€ 5,50
Meer info = Werken op papier; de collectie van het Rijksmuseum Kröller-Müller. Deze schitterende catalogus gaf voor het eerst een beeld van de collectie tekeningen van beeldhouwers. In eerste instantie ging hierbij niet zozeer om voorstudies of werktekeningen maar om beeldhouwerstekeningen als een zelfstandige discipline. Later groeide de behoefte om in de categorie beeldhouwerstekeningen alles te kunnen opnemen wat op welke wijze dan ook tweedimensionaal bijdraagt aan de openbaring van het driedimensionale. Hiermee werden fotowerken ook onderdeel van de verzameling. Naarmate de collectie groeide werden ook de tekeningen anders van maat, wat voorheen kleine schetsen waren werden nu op vele vierkante meters wand getoond of op rol bewaard. in deze catalogus verenigen zich de gedachten, ideeën, illusies, utopieën, dromen, werkelijkheden, gebouwd of niet gebouwd van kunstenaars met de bedoeling in twee dimensies ruimte te suggereren en te verkennen.
Boek bekijken

Fahrenheit 451 uit Leiden

zakelijk

Logo Fahrenheit 451

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.