Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fahrenheit 451.


 

Wall, V.I. van de. - De Nederlandsche oudheden in de Molukken. Met 155 afbeeldingen op 93 platen en 3 oudheidkundige schetskaarten.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Wall, V.I. van de.
Titel: De Nederlandsche oudheden in de Molukken. Met 155 afbeeldingen op 93 platen en 3 oudheidkundige schetskaarten.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: 's-Gravenhage, M. Nijhoff, 1928, 1e druk, XX,318 pag., 3 kaarten, 93 platen met 155 illustraties, origineel verguld uitgeverslinnen, quarto (28 x 20 cm.).
Prijs: € 150,00
€ 5,50
Meer info - Enige dampvlekjes op band. = Standaardwerk. Onontbeerlijk voor kennis over de Molukken, koloniale geschiedenis, genealogie en krijgsgeschiedenis. Bevat beschrijvingen van de nog steeds zichtbare 17e en 18e eeuwse Nederlandse forten, grafstenen, monumenten, kerken, etc. op de eilanden Ambon, Buru, Saparua, Haruku, Banda en Nusa Laut
Boek bekijken

Fahrenheit 451 uit Leiden

zakelijk

Logo Fahrenheit 451

Fahrenheit 451 is een professioneel antiquariaat met een breed aanbod van interessante boeken, prenten, documenten, handschriften, posters, foto's, paperassen en overige zaken op papier. Wij nemen deel aan Nederlandse en buitenlandse beurzen en zijn lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren (NVvA), de International League of Antiquarian Booksellers (ILAB) en de Provincial Booksellers Fairs Association (PBFA).

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.