Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fahrenheit 451.


 

[In de Bonnefant]. Vries, Theun de. - Een God in haar schoot. Scene uit een Romeins Mysteriespel met Linosneden van Riet Amesz. [Auteursexemplaar gebonden in luxe vol perkament met illustratie door Riet Amesz met 4 losse extra afdrukken van de lino's].

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: [In de Bonnefant]. Vries, Theun de.
Titel: Een God in haar schoot. Scene uit een Romeins Mysteriespel met Linosneden van Riet Amesz. [Auteursexemplaar gebonden in luxe vol perkament met illustratie door Riet Amesz met 4 losse extra afdrukken van de lino's].
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Banholt, In de Bonnefant, 1987, 1e uitgave in druk, (16) pag., 4 linosnede illustraties door Riët Amesz, gezet uit de Bembo en Pascal en gedrukt in donkerblauw en zwart op Zerkall Werkdruck door Hans van Eijk in 50 genummerde exemplaren, originee...
Prijs: € 200,00
€ 5,50
Meer info = Prachtexemplaar in supradeluxe band. Uitgave ter gelegenheid van de tachtigste verjaardag van de auteur op 26 april 1987. Auteursexemplaar, op naam gedrukt met 4 losse extra afdrukken van de linosnedes door Amesz. Met origineel prospectus. Hoorspel dat zich afspeelt in Latium ten zuiden van Rome in de eeuw vóór onze jaartelling. één van de extyra losse linobijlagen geeft afzetting van de inkt van één van de andere prenten.
Boek bekijken

Fahrenheit 451 uit Leiden

zakelijk

Logo Fahrenheit 451

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.