Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fahrenheit 451.


 

[Phoenix Editions]. Vries, Theun de, Kruiningen, Harry van (1906-1996). - Het Hert. (Met een originele ets door Harry van Kruiningen). [Één van 20 luxe-exemplaren gebonden in halfperkament].

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: [Phoenix Editions]. Vries, Theun de, Kruiningen, Harry van (1906-1996).
Titel: Het Hert. (Met een originele ets door Harry van Kruiningen). [Één van 20 luxe-exemplaren gebonden in halfperkament].
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Amsterdam, (Phoenix Edtions), 1987, 24 pag., originele in potlood gesigneerde ets door Harry van Kruiningen, gezet bij Zetcentrale Meppel en gedrukt bij Heiermann & Co in 80 exemplaren op Hahnemueller 150 grs., gebonden in goudgeletterd halfperkam...
Prijs: € 350,00
€ 5,50
Meer info = Één van - naar uit de handschrift aanvulling in het colofon van dit exemplaar blijkt - 20 exemplaren die werden gebonden in halfperkament en werden gesigneerd door etser en auteur en voorzien van een schuifdoos. Gesigneerd "Theun de Vries" in pen onder het coofon. Heruitgave ter gelegenheid van de tachtigste verjaardag van de auteur op 26 april 1987. De tekst werd voor het eerst gepubliceerd bij Pegasus (Amsterdam) in 1949 en ook bij deze gelegenheid opnieuw uitgebracht in een oplage van 800 exemplaren voorzien van een reproductie van de ets in deze luxe uitgave. Schuifdoos deels licht zonverbleekt.
Boek bekijken

Fahrenheit 451 uit Leiden

zakelijk

Logo Fahrenheit 451

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.