Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fahrenheit 451.


 

Vries, Theun de. - Westersche Nachten. [Één van 25 romeins genummerde en gesigneerde exemplaren op beter papier, opgedragen in handschrift aan Anton van Duinkerken].

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Vries, Theun de.
Titel: Westersche Nachten. [Één van 25 romeins genummerde en gesigneerde exemplaren op beter papier, opgedragen in handschrift aan Anton van Duinkerken].
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Z.pl. (Utrecht), De Gemeenschap, 1930, 1e druk, 46,(6)) pag., gedrukt in zwart en rood onder leiding van Charles Nypels en gezet in de Drukkerij N.V. Leiter-Nypels te Maastricht, ingenaaid in origineel grijs linnen bedrukt in rood met stofomslag, ...
Prijs: € 10,00
€ 5,50
Meer info = “Deze bundel (…) verwierf de Domprijs voor Poëzie in 1930. De jury bestond uit de dichters Bloem, Van Duinkerken en Marsman. (…) Vijf en twintig exemplaren werden gedrukt op papier Van Gelder Zonen. Nummer I werd gesigneerd door de leden van de jury; terwijl de nummer II-XXV werden gesigneerd door den auteur” (colofon). Dit is een zeer mooi bewaard exemplaar van de reguliere uitgave. Stofomslag langs rug watervlekkig, wat ook zichtbaar is in de binnenmarge van de schutbladen.
Boek bekijken

Fahrenheit 451 uit Leiden

zakelijk

Logo Fahrenheit 451

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.