Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Famous Grauss.


 

Jong, J.J.P. de - De waaier van het fortuin. Van handelscompagnie tot koloniaal imperium. De Nederlanders in Azië en de Indonesische Archipel 1595-1950.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jong, J.J.P. de - De waaier van het fortuin. Van handelscompagnie tot koloniaal imperium. De Nederlanders in Azië en de Indonesische Archipel 1595-1950.
Schrijver: Jong, J.J.P. de
Titel: De waaier van het fortuin. Van handelscompagnie tot koloniaal imperium. De Nederlanders in Azië en de Indonesische Archipel 1595-1950.
ISBN:
Uitgever: Sdu.
Bijzonderheid: 1999, 715 pagina's, gebonden met stofomslag, zw/w. foto's, mooi exemplaar.
Prijs: € 20,00
Meer info De Waaier van het Fortuin. van handelscompagnie tot koloniaal imperium : de Nederlanders in Azie en de Indonesische archipel 1595-1950. De waaier van het fortuin is het eerste moderne overzichtswerk van de geschiedenis van de Nederlanders in Azië en de Indonesische archipel. Het beschrijft de gebeurtenissen tussen 1595, het jaar dat de eerste Nederlanders op de kusten van het eilandenrijk landden, en 1949, toen Nederland de soevereiniteit aan Indonesië overdroeg. Het boek heeft drie rode draden: de handel, de politiek en het dagelijks leven. In dit werk, dat geschreven is voor een breed publiek, hebben de nieuwste inzichten van de koloniale geschiedschrijving een plaats gekregen.
Boek bekijken

Famous Grauss uit Breda

zakelijk
Geachte heer, mevrouw,
Verzendkosten: in Nederland brievenbusbestelling tot 2 kilo - € 4,15 (Track and Trace), Pakket tot 3 kg. 34x28x12 cm. - € 5,95, tot 10 kg. - € 6,95 (Track and Trace). Verzending via PostNL.
Is er na 24 uur geen reactie op uw vraag/bestelling, controleer dan A.U.B. uw spam-box.
Wegens de hoge porto- en bankkosten kunnen er helaas geen bestellingen uit de USA en U.K. meer gedaan worden.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.