Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Famous Grauss.


 

Perneel, Ph.G.M.G. - Het beroepsjournaal van Dr. J.F.Ph. Hers, arts te Oud Beijerland (1881-1915). Een reconstructie van een plattelandspraktijk omstreeks 1900.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Perneel, Ph.G.M.G. - Het beroepsjournaal van Dr. J.F.Ph. Hers, arts te Oud Beijerland (1881-1915). Een reconstructie van een plattelandspraktijk omstreeks 1900.
Schrijver: Perneel, Ph.G.M.G.
Titel: Het beroepsjournaal van Dr. J.F.Ph. Hers, arts te Oud Beijerland (1881-1915). Een reconstructie van een plattelandspraktijk omstreeks 1900.
ISBN:
Uitgever: Erasmus Publishing.
Bijzonderheid: 2000, 326 pagina's, gebonden met stofomslag, zw/w. illustraties, mooi exemplaar.
Prijs: € 10,00
Meer info Van 1881 tol 1915 hield Dr. J.F.Ph. Hers een dagboek bij over zijn ervaringen als arts in Oud-Beijerland, destijds nog een grotendeels geïsoleerde plattelandsgemeenschap waar de door religieuze tegenstellingen en familievetes gevoede hartstochten meer dan eens hoog opliepen.
In meer dan vijfduizend bladzijden deed hij als dokter verslag van de behandeling van difterie-, tyfus- en pokkenlijders, rapporteerde hij nauwgezet over zijn successen en mislukkingen bij bevallingen in de bedstee en beschreef hij operaties die hij uitvoerde, bij de patiënt thuis.... op de keukentafel.
Boek bekijken

Famous Grauss uit Breda

zakelijk
Geachte heer, mevrouw,
Verzendkosten: in Nederland brievenbusbestelling tot 2 kilo - € 4,15 (Track and Trace), Pakket tot 3 kg. 34x28x12 cm. - € 5,95, tot 10 kg. - € 6,95 (Track and Trace). Verzending via PostNL.
Is er na 24 uur geen reactie op uw vraag/bestelling, controleer dan A.U.B. uw spam-box.
Wegens de hoge porto- en bankkosten kunnen er helaas geen bestellingen uit de USA en U.K. meer gedaan worden.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.