Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fenix Amsterdam.
Hosking, Richard (editor). - Eggs in Cookery: Proceedings of the Oxford Symposium on food and cookery 2006.
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: |
![]() |
---|---|
Schrijver: | Hosking, Richard (editor). |
Titel: | Eggs in Cookery: Proceedings of the Oxford Symposium on food and cookery 2006. |
ISBN: | 9781903018545 |
Uitgever: | Prospect Books |
Bijzonderheid: | Totnes, 2007. Sewn 336 pp. Light traces of use on cover. 24.5x17x2.6 cm. In very good condition. |
Prijs: | € 20,00 |
Boek bekijken |
een werkdag. Winkel open ma - za. 12.00 - 18.00 Frans Halsstraat 88, 1072 BW Amsterdam. Tram 24 & metro 52 halte Albert Cuypstraat
twitter: @fenixbooks facebook: Fenix Books
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.