Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fenix Amsterdam.


 

Hosking, Richard (editor). - Eggs in Cookery: Proceedings of the Oxford Symposium on food and cookery 2006.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hosking, Richard (editor). - Eggs in Cookery: Proceedings of the Oxford Symposium on food and cookery 2006.
Schrijver: Hosking, Richard (editor).
Titel: Eggs in Cookery: Proceedings of the Oxford Symposium on food and cookery 2006.
ISBN: 9781903018545
Uitgever: Prospect Books
Bijzonderheid: Totnes, 2007. Sewn 336 pp. Light traces of use on cover. 24.5x17x2.6 cm. In very good condition.
Prijs: € 20,00
Boek bekijken

Fenix Amsterdam uit Amsterdam

zakelijk

Logo Fenix Amsterdam

Wij verzenden - goed verpakt - binnen
een werkdag. Winkel open ma - za. 12.00 - 18.00 Frans Halsstraat 88, 1072 BW Amsterdam. Tram 24 & metro 52 halte Albert Cuypstraat
twitter: @fenixbooks facebook: Fenix Books

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.