Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fenix Amsterdam.


 

Sijs, Nicoline van der. - Wie komt daar aan op die Olifant?: Een zestiende-eeuws taalgidsje voor Nederland en Indië, inclusief het verhaal van de avontuurlijke gevangenschap van Frederik de Houtman in Indië.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sijs, Nicoline van der. - Wie komt daar aan op die Olifant?: Een zestiende-eeuws taalgidsje voor Nederland en Indië, inclusief het verhaal van de avontuurlijke gevangenschap van Frederik de Houtman in Indië.
Schrijver: Sijs, Nicoline van der.
Titel: Wie komt daar aan op die Olifant?: Een zestiende-eeuws taalgidsje voor Nederland en Indië, inclusief het verhaal van de avontuurlijke gevangenschap van Frederik de Houtman in Indië.
ISBN: 9789020458909
Uitgever: L.J. Veen Amsterdam / Antwerpen, 2000. Hertaald en toegelicht door Nicoline van der Sijs. Naam op schutblad. Lichte gebruikssporen aan omslag. Lijst van illustraties, woord vooraf, verantwoording van deze heruitgave, literatuur. 20x12.5x2 cm. In z...
Bijzonderheid:
Prijs: € 5,00
Boek bekijken

Fenix Amsterdam uit Amsterdam

zakelijk

Logo Fenix Amsterdam

Wij verzenden - goed verpakt - binnen
een werkdag. Winkel open ma - za. 12.00 - 18.00 Frans Halsstraat 88, 1072 BW Amsterdam. Tram 24 & metro 52 halte Albert Cuypstraat
twitter: @fenixbooks facebook: Fenix Books

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.