Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fleurs Kinderboeken.


 

Broekhuijzen, Jackie (tekst) en Sia Hollemans (tekeningen) - Wie zeg jij dat ik ben? Leesboek Christendom (groep 6/7)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Broekhuijzen, Jackie (tekst) en Sia Hollemans (tekeningen) - Wie zeg jij dat ik ben? Leesboek Christendom (groep 6/7)
Schrijver: Broekhuijzen, Jackie (tekst) en Sia Hollemans (tekeningen)
Titel: Wie zeg jij dat ik ben? Leesboek Christendom (groep 6/7)
ISBN: 9789055733798
Uitgever: Damon / Stichting Echelon (serie Verhalencarrousel)
Bijzonderheid: hardcover, 2005, 64pp, in zeer goede staat / als NIEUW, foto=boek
Prijs: € 5,95
Meer info Als Thomas een ongeluk met zijn fiets krijgt, komt hij onverwacht in een andere wereld. Hij ontdekt dat het de hemel is en vraagt aan Petrus of Jezus daar ook is. Hij gaat op zoek en ontmoet 2 kinderengelen, Bo en Bikkel, die samen met hem op zoektocht gaan. Hij ontmoet veel verschillende mensen in wisselende tijden en plaatsen; zo komt hij bij de indianen, in de woestijn, bij de herders, in het Romeinse keizerrijk en bij de beeldenstorm. Overal ontdekt hij wat Jezus voor mensen betekent. Dit boek, met veel verwijzingen naar bijbelverhalen, is bedoeld als leesboek bij de lessen Christendom, als onderdeel van de serie “Verhalencarrousel”, waarin ook boeken verschenen over andere godsdiensten. De titel verwijst naar een bijbeltekst. De serie is ontstaan in samenwerking met de Stichting Echelon, die materialen ontwikkelt op het gebied van levensbeschouwelijke communicatie. De bundel is voorzien van moderne kleurrijke tekeningen en op de omslag een afbeelding van Thomas en de beide kinderengelen. Onder begeleiding is dit boek bedoeld voor leerlingen uit gr. 6 en 7 , geschreven vanuit een modern christelijke visie.
Boek bekijken

Fleurs Kinderboeken

zakelijk

Fleurs Kinderboeken uit Alkmaar

Logo Fleurs Kinderboeken

Welkom bij Fleurs Kinderboeken!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 24 uur een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.