Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fokas Holthuis.


 

PERRON, E. du - Voor kleine parochie. (Cahiers van een Lezer. Met handgeschreven opdracht van Du Perron aan Truida ter Braak!).

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: PERRON, E. du - Voor kleine parochie. (Cahiers van een Lezer. Met handgeschreven opdracht van Du Perron aan Truida ter Braak!).
Schrijver: PERRON, E. du
Titel: Voor kleine parochie. (Cahiers van een Lezer. Met handgeschreven opdracht van Du Perron aan Truida ter Braak!).
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid:
Prijs: € 300,00
Meer info Brussel, A.A.M. Stols, 1931. Ingenaaid. 168 p. 1e druk. Rug verdwenen, omslag beschadigd (maar: keurig exemplaar bijgevoegd!). Exemplaar met handgeschreven, gesigneerde opdracht van de auteur onder het colofon: 'Voor Truida,/ in afwachting van "Een/ Voorbereiding", dit andere/ verleden van/ E./ Gistoux, 3 Mei '31'. Truida ter Braak (1908-1981) was de jongere zus van Menno ter Braak, boezemvriend van Du Perron. Van 1935 tot 1949 was zij getrouwd met Victor Varangot, schrijver en vertaler. Ze schreef op de Franse titel in de rechterbovenhoek: 'GterBraak/ 5 Mei '31/ van Eddy'. De opdracht is waarschijnlijk neergepend op de dag dat Du Perron zijn 10 presentexemplaren van Stols per post ontving. Standpunten en getuigenissen 5. Batten/Stols 39. Van Dijk 253.
Boek bekijken

Fokas Holthuis uit Den Haag

zakelijk

Logo Fokas Holthuis

Bezoek onze rijk geïllustreerde website en abonneer u gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.