Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fokas Holthuis.


 

MEER DE WALCHEREN, Pieter van der - Drie handgeschreven brieven aan uitgeverij Stols ('Zeer geachte heer Stols', 'Zeer geachte heer Barth' en 'Waarde heer Barth').

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: MEER DE WALCHEREN, Pieter van der
Titel: Drie handgeschreven brieven aan uitgeverij Stols ('Zeer geachte heer Stols', 'Zeer geachte heer Barth' en 'Waarde heer Barth').
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid:
Prijs: € 45,00
Meer info Twee bladen met gedrukt briefhoofd 'Sint Paulusabdij Oosterhout' en éen ansichtkaart (van de Kapittelzaal in voornoemde abdij). Alleen recto. Gesigneerd 'Dom Pieter van der meer de Walcheren' en gedateerd 10 maart, 10 mei en 19 mei 1961. 9 resp. 14 en 5 regels. Perforatiegaatjes. In de eerste brief verzoekt Van der Meer de Walcheren Stols om een presentexemplaar van de bundel 'Blauw gras' van Fem Rutke ('Ík hoop dat u mij niet ergerlijk onbescheiden vindt! Paters vragen immers alles om niets!'), in de tweede vraagt hij aandacht voor de poëzie van Kees Simhoffer ('Ik vind in zijn gedichten niet alleen een sterke belofte maar zelfs hier en daar een (onleesbaar), een volkomenheid in expressie, en vooral een zuivere echtheid en doorleefde verwoording'). In de derde brief dankt hij voor een toegezonden boek van Marnix Gijsen.
Boek bekijken

Fokas Holthuis uit Den Haag

zakelijk

Logo Fokas Holthuis

Bezoek onze rijk geïllustreerde website en abonneer u gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.