Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fokas Holthuis.


 

(RIMBAUD, Arthur). Klaas KOPPE - Originele zwart-witfoto van een vitrine van een patisserie aan de Rue du Moulin in Charleville, gevuld met Rimbaudchocolade.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: (RIMBAUD, Arthur). Klaas KOPPE - Originele zwart-witfoto van een vitrine van een patisserie aan de Rue du Moulin in Charleville, gevuld met Rimbaudchocolade.
Schrijver: (RIMBAUD, Arthur). Klaas KOPPE
Titel: Originele zwart-witfoto van een vitrine van een patisserie aan de Rue du Moulin in Charleville, gevuld met Rimbaudchocolade.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid:
Prijs: € 40,00
Meer info 23,7 x 30,4 cm. [1981]. Met op de achterzijde het copyrightstempel van Klaas Koppe. Mooie foto van een vitrine met boeksimulanten met een portret van Rimbaud erop ('Je suis jeune/ Tendez moi la main!'), gevuld met Rimbaudchocolaatjes. Aan het eind van de straat is het Musée Rimbaud zichtbaar. In mei 1981 bezochten Boudewijn Büch en Klaas Koppe Charleville en Roche, de twee plaatsen in de Franse Ardennen waar Rimbaud gewoond heeft. Dat resulteerde onder meer in een artikel voor Het Parool en een radiouitzending voor de KRO. Deze foto is afkomstig uit de nalatenschap van Boudewijn Büch. De afbeelding hierbij toont slechts een kleine uitsnede.
Boek bekijken

Fokas Holthuis uit Den Haag

zakelijk

Logo Fokas Holthuis

Bezoek onze rijk geïllustreerde website en abonneer u gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.