Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fokas Holthuis.


 

JONGMAN, Albert - Fotoboekje van de drukkerij-gieterij-vakreis met de Nederlandsche Reisvereeniging naar Duitsland en Zwitserland in 1927.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: JONGMAN, Albert
Titel: Fotoboekje van de drukkerij-gieterij-vakreis met de Nederlandsche Reisvereeniging naar Duitsland en Zwitserland in 1927.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid:
Prijs: € 75,00
Meer info Fotoalbum in ansichtkaartformaat. 10 x 18 cm. Linnen koordsluiting. 69 foto's ingeplakt of ingeschoven, waarvan 5 ansichtkaarten, en 4 kaartjes/ documenten. Voornamelijk foto's van toeristische activiteiten, maar ook groepsfoto's met b.v. de directie van de Bauersche Giesserei en een boot of plein vol drukkerijcollega's. Ook met visitekaartjes, een Zimmerausweis, een menu en het reisschema. Albert Jongman (1892-1973) was directeur van Drukkerij Holland N.V. te Amsterdam. Met zijn vrouw maakte hij in de zomer van 1927 dit vakreisje langs de Rijn, een riviercruise van Amsterdam naar Basel en terug langs gieterijen en drukkerijen in Duitsland en Zwitserland. Dit is het gezellige en informele beeldverslag. In 1964 werd Jongman de schoonvader van Huib van Krimpen.
Boek bekijken

Fokas Holthuis uit Den Haag

zakelijk

Logo Fokas Holthuis

Bezoek onze rijk geïllustreerde website en abonneer u gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.