Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fokas Holthuis.


 

(NEUHUYS, Theo) - Huldefeest ter herdenking van het 25 jarig verblijf van H.M. de Koningin-Moeder in Nederland. 1879-1904. Welkom!

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: (NEUHUYS, Theo) - Huldefeest ter herdenking van het 25 jarig verblijf van H.M. de Koningin-Moeder in Nederland. 1879-1904. Welkom!
Schrijver: (NEUHUYS, Theo)
Titel: Huldefeest ter herdenking van het 25 jarig verblijf van H.M. de Koningin-Moeder in Nederland. 1879-1904. Welkom!
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid:
Prijs: € 45,00
Meer info [Amsterdam], zonder uitgever, 1904. Cahiersteek met rood sierkoord. 16 p. Ontwerpen en tekeningen van o.a. Theo Neuhuys, Theo Nieuwenhuis, Willem Witsen, G.H. Breitner, Marius Bauer, Willy Sluyter, Jan van Oort, Willem de Zwart, G.H. Dijsselhof en J.H. Jurres. Met op het achterblad een plattegrond van het Paleis voor Volksvlijt en de festiviteiten daar. 1e druk. Omslag met veel roestspikkels. Voor de festiviteiten bij de herdenking van de komst naar Nederland van koningin-moeder Emma, 25 jaar eerder, met een keur van Nederlandse kunstenaars die deze feesthulde van sfeervolle decoratie voorzagen, deels in art nouveau en deels in naturalistische schetsjes. Gezet uit de art-nouveau-Grassetletter en gedrukt door Ipenbuur & Van Seldam. Braches Bouwstoffen 1485.
Boek bekijken

Fokas Holthuis uit Den Haag

zakelijk

Logo Fokas Holthuis

Bezoek onze rijk geïllustreerde website en abonneer u gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.