Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fokas Holthuis.


 

(SCHLESINGER, Stefan). KERDIJK, Frits - Ik vorm het licht en schep de duisternis. Uitspraken over oorlog en vrede, verzameld en vertaald door F. Kerdijk.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: (SCHLESINGER, Stefan). KERDIJK, Frits - Ik vorm het licht en schep de duisternis. Uitspraken over oorlog en vrede, verzameld en vertaald door F. Kerdijk.
Schrijver: (SCHLESINGER, Stefan). KERDIJK, Frits
Titel: Ik vorm het licht en schep de duisternis. Uitspraken over oorlog en vrede, verzameld en vertaald door F. Kerdijk.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid:
Prijs: € 25,00
Meer info Den Haag-Rijswijk, C. Blommendaal, 1947. Halflinnen. 92 p. 1e druk. Waterrandje voorop, verder mooi. Met voorin een handgeschreven opdracht van de schrijver: 'met vriendschappelijken groet/ van Frits' en een fraai ex libris van het echtpaar Max en Dora Moltzer, gedrukt op zilverkleurig papier. Het is ontworpen door Stefan Schlesinger (Wenen 1896-Auschwitz 1944) in 1932. Max Moltzer (1882-1962) was jurist en liet een grote verzameling speeldozen na, die nu het Kijk- en Luistermuseum te Bennekom vormen. Frits Kerdijk (1879-1972) was langdurig directeur van uitgeverij Trio in Den Haag.
Boek bekijken

Fokas Holthuis uit Den Haag

zakelijk

Logo Fokas Holthuis

Bezoek onze rijk geïllustreerde website en abonneer u gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.