Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fokas Holthuis.


 

KOUWENAAR, Gerrit - Weg verdwenen. Een tekst van Gerrit Kouwenaar met foto's van Jack Jacobs en het Gemeentearchief van Amsterdam. Samenstelling Wim Crouwel. (Met opdracht aan Jan Vrijman).

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: KOUWENAAR, Gerrit - Weg verdwenen. Een tekst van Gerrit Kouwenaar met foto's van Jack Jacobs en het Gemeentearchief van Amsterdam. Samenstelling Wim Crouwel. (Met opdracht aan Jan Vrijman).
Schrijver: KOUWENAAR, Gerrit
Titel: Weg verdwenen. Een tekst van Gerrit Kouwenaar met foto's van Jack Jacobs en het Gemeentearchief van Amsterdam. Samenstelling Wim Crouwel. (Met opdracht aan Jan Vrijman).
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid:
Prijs: € 65,00
Meer info Amsterdam, Drukkerij W.C. den Ouden, [1961]. 23,0 x 21,0 cm. Garenloos. (26) p. 1e druk. Lijm enigszins uitgewerkt: enkele pagina's los. Met handgeschreven, gesigneerde opdracht van de auteur en diens echtgenote op de binnenzijde van het omslag: 'Voor Jan en Nicole [Vrijman]/ Met de beste wensen/ voor 1962!/ van Gerrit +/ Paula/ A'dam/ 20-xii-'61'. Indrukwekkend gedicht over de sloop van het Amsterdamse Paleis voor Volksvlijt met dramatische foto's. Jaarwisselingsgeschenk 1961-1962.
Boek bekijken

Fokas Holthuis uit Den Haag

zakelijk

Logo Fokas Holthuis

Bezoek onze rijk geïllustreerde website en abonneer u gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.