Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fokas Holthuis.


 

KAVAFIS, K.P. - De Kat. Twee gedichten. Vertaald en van een toelichting voorzien voorzien door Marko Fondse. (Met een Verantwoording door Jan Erik Bouman).

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: KAVAFIS, K.P. - De Kat. Twee gedichten. Vertaald en van een toelichting voorzien voorzien door Marko Fondse. (Met een Verantwoording door Jan Erik Bouman).
Schrijver: KAVAFIS, K.P.
Titel: De Kat. Twee gedichten. Vertaald en van een toelichting voorzien voorzien door Marko Fondse. (Met een Verantwoording door Jan Erik Bouman).
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid:
Prijs: € 75,00
Meer info (Utrecht), Hugin & Munin, 2000. Ingenaaid met stofomslag. (36) p. Met de hand gezet uit de Romanée en de Antigone en gedrukt in groen, oker en zwart in een oplage van 47 op de pers genummerde exemplaren. Gedrukt ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van Hester Verkruissen. 22 exemplaren waren bestemd voor Dier & Vriend, het drukkersproject dat voor die gelegenheid verscheen, dit is éen van de 25 exemplaren daarbuiten. H&M 16. Bijgevoegd: enkele proefbladen van deze uitgave: de verantwoording en het colofon. Twee vouwbladen.
Boek bekijken

Fokas Holthuis uit Den Haag

zakelijk

Logo Fokas Holthuis

Bezoek onze rijk geïllustreerde website en abonneer u gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.