Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fokas Holthuis.


 

ALMA, Hans - Carmen zonder make-up. Vrijmoedig verhaal over een vreemde reis door het Spanje van heden. Geïllustreerd met tekeningen van Teun van der Veen en foto's van de auteur. (Met voorin een originele gekleurde tekening).

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: ALMA, Hans - Carmen zonder make-up. Vrijmoedig verhaal over een vreemde reis door het Spanje van heden. Geïllustreerd met tekeningen van Teun van der Veen en foto's van de auteur. (Met voorin een originele gekleurde tekening).
Schrijver: ALMA, Hans
Titel: Carmen zonder make-up. Vrijmoedig verhaal over een vreemde reis door het Spanje van heden. Geïllustreerd met tekeningen van Teun van der Veen en foto's van de auteur. (Met voorin een originele gekleurde tekening).
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid:
Prijs: € 30,00
Meer info Amsterdam, Becht, [1952]. Linnen. 184 p. 2e druk. Dit exemplaar is in 1952 op de Franse titel voorzien van een fraaie, originele, gesigneerde aquarel door Teun van der Veen: een Spaans dorpsgezicht met een man met een zwaarbeladen ezel en bergen op de achtergrond. Bovendien heeft de auteur op dezelfde pagina zijn handtekening gezet. De schilder Teun van der Veen (1902-1991) was heel zijn leven in Zwolle werkzaam.
Boek bekijken

Fokas Holthuis uit Den Haag

zakelijk

Logo Fokas Holthuis

Bezoek onze rijk geïllustreerde website en abonneer u gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.