Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Foorgoed.


 

Wijckmade, B. van - Wipneus en Pim op Muggeneiland

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wijckmade,  B. van - Wipneus en Pim op Muggeneiland
Schrijver: Wijckmade, B. van
Titel: Wipneus en Pim op Muggeneiland
ISBN: 9789060945049
Uitgever: J. Schenk
Bijzonderheid: 80 pagina's. Paperback. Conditie: Goed.
Prijs: € 2,50
Meer info Het paleis van koning Goedhart wordt opeens overspoeld door muggen. Niemand doet nog een oog dicht. Het blijken geen gewone muggen te zijn. Er wordt een brief bezorgd door de muggenheks Krikkekrakra. In de brief staat dat zij de muggen heeft gestuurd. Zij wil honderd zakken goud hebben. Wipneus en Pim gaan met de Zilveren vis naar het eiland waar de heks woont om haar toverstaf te stelen. Als de heks geen toverstaf meer heeft, heeft ze ook geen toverkracht meer en zullen de muggen verdwijnen. Ze vinden het huis van de heks. Daar is ook een rat, die het betoverde elfje Zilverelfje is. Zilverelfje neemt de kabouters mee naar de Wondertuin. In de Wondertuin groeien toverrozen die ze nodig hebben om de toverstaf te kunnen stelen. De toverrozen worden bewaakt door de blinde wildeman Boemeloemba. Met hulp van Zilverelfje lukt het om de toverrozen te pakken te krijgen. De toverstaf van de heks wordt onschadelijk gemaakt met de toverrozen. Het huis van de heks vliegt in brand, de heks vlucht en de muggen zijn verdwenen. Het paleis wordt schoongemaakt en alles is weer zoals het was.
Boek bekijken

Foorgoed uit Sittard

zakelijk

Logo Foorgoed

Een volledige beschrijving van de boeken kunt u vinden op onze website, www.foorgoed.nl
Regelmatig voegen we nieuwe titels toe aan ons assortiment. Neem gerust een kijkje en kom je een leuk boek tegen, bestellen kan ook via de winkel, www.foorgoed.nl of via de mail: info@foorgoed.nl
Het is ook mogelijk om boeken telefonisch of via de mail te bestellen en zijn eventueel op markten of in Sittard af te halen!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.