Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Foorgoed.


 

Francisco de Paula Fernandez - Love triangle

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Francisco de Paula Fernandez - Love triangle
Schrijver: Francisco de Paula Fernandez
Titel: Love triangle
ISBN: 9789026134302
Uitgever: De Fontein
Bijzonderheid: 1e druk van 2013. Paperback. Conditie: Goed.
Prijs: € 5,00
Meer info Een verslavend boek vol muziek, liefde en intriges De bijna 17-jarige Luna is zenuwachtig. Ze heeft een date met Angel, een popjournalist die ze via internet heeft leren kennen. De minuten verstrijken, maar Angel komt niet opdagen. Luna baalt. Om haar vriendinnen niet onder ogen te hoeven komen, gaat ze wat drinken in een café. Daar ontmoet ze de megaknappe Alex. Hij maakt haar aan het lachen en laat stiekem zijn mailadres achter. Net als Luna wil weggaan, komt Angel het café binnengerend. Hij had onverwachts een interview met Katia, de meest gewilde zangeres van het moment. Luna s date heeft niet één maar twee geweldige jongens opgeleverd. Wat nu? Maar niet alleen Luna heeft haar oog op hen laten vallen Love tr@ngle verscheen als blog op internet en werd door duizenden volgers gelezen voordat het als boek verscheen. Inmiddels zijn er in Spanje meer dan 120.000 exemplaren van verkocht. Ook het vervolg is een grote hit. Francisco de Paula Fernández studeerde journalistiek en woont in Madrid. Love tri@ngle is zijn debuut.
Boek bekijken

Foorgoed uit Sittard

zakelijk

Logo Foorgoed

Een volledige beschrijving van de boeken kunt u vinden op onze website, www.foorgoed.nl
Regelmatig voegen we nieuwe titels toe aan ons assortiment. Neem gerust een kijkje en kom je een leuk boek tegen, bestellen kan ook via de winkel, www.foorgoed.nl of via de mail: info@foorgoed.nl
Het is ook mogelijk om boeken telefonisch of via de mail te bestellen en zijn eventueel op markten of in Sittard af te halen!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.