Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Foorgoed.


 

Belpois, Jeremy - Code Lyoko / 4 Het leger van de afrekening

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Belpois, Jeremy - Code Lyoko / 4 Het leger van de afrekening
Schrijver: Belpois, Jeremy
Titel: Code Lyoko / 4 Het leger van de afrekening
ISBN: 9789078345633
Uitgever: Fantoom
Bijzonderheid: 1e druk van 2012. 296 pagina's. Conditie: Als nieuw
Prijs: € 6,50
Meer info Voor Jeremy en zijn vrienden lijkt alles verloren: hij zit met Ulrich en Eva gevangen in de virtuele wereld van Lyoko, hun vijand X.A.N.A. heeft een bondgenootschap afgesloten met de terroristen van de Green Phoenix en heeft het verschrikkelijke wapen dat in Lyoko verscholen zat opnieuw geactiveerd, en Aelita zit gevangen in de Mirror, een ander stuk van de virtuele wereld die haar vader creƫerde. Yumi en Odd zijn de enigen die in de werkelijke wereld achtergebleven zijn ... Hoe kunnen ze hun vrienden redden en X.A.N.A. en de Green Phoenix definitief verslaan? De enige manier is om het op een akkoordje te gooien met de Mannen in het Zwart ... De laatste, beslissende zet van de oorspronkelijke sage die zich afspeelt in de wereld van Lyoko.
Boek bekijken

Foorgoed uit Sittard

zakelijk

Logo Foorgoed

Een volledige beschrijving van de boeken kunt u vinden op onze website, www.foorgoed.nl
Regelmatig voegen we nieuwe titels toe aan ons assortiment. Neem gerust een kijkje en kom je een leuk boek tegen, bestellen kan ook via de winkel, www.foorgoed.nl of via de mail: info@foorgoed.nl
Het is ook mogelijk om boeken telefonisch of via de mail te bestellen en zijn eventueel op markten of in Sittard af te halen!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.