Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Foorgoed.


 

Poelmann, Marieke - Ava en het gesponnen poezenweb

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Poelmann, Marieke - Ava en het gesponnen poezenweb
Schrijver: Poelmann, Marieke
Titel: Ava en het gesponnen poezenweb
ISBN: 9789020624960
Uitgever: Kluitman
Bijzonderheid: 1e druk van 2020. Hardcover. 212 Pagina's. Het boek is als nieuw.
Prijs: € 7,50
Meer info Ava is helemaal gek op katten. Het allerliefst zou ze er zelf een willen hebben, maar haar moeder is allergisch. Daarom kijkt Ava alle kattenfilmpjes die er op internet te vinden zijn. Op een ochtend onderweg naar school kruist een bijzondere rode kater haar pad. Ava voelt direct een band met hem, hij lijkt haar zelfs te begrijpen! Ze noemt hem Scratch. Als hij naar het asiel wordt gebracht, is Ava daar niet meer weg te slaan. Maar Ava ontdekt dat de katten groot gevaar lopen in het asiel. En dat ze nog veel slimmer zijn dan ze al dacht. Scratch laat Ava zien dat katten zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen populariteit op internet. Zal Ava er samen met Scratch en het Gesponnen Poezenweb in slagen om de asielkatten te redden? Ava en het gesponnen poezenweb is een geweldig avontuur met een stoere hoofdpersoon, hilarisch herkenbaar kattengedrag en veel purrrfecte woordgrapjes.
Boek bekijken

Foorgoed uit Sittard

zakelijk

Logo Foorgoed

Een volledige beschrijving van de boeken kunt u vinden op onze website, www.foorgoed.nl
Regelmatig voegen we nieuwe titels toe aan ons assortiment. Neem gerust een kijkje en kom je een leuk boek tegen, bestellen kan ook via de winkel, www.foorgoed.nl of via de mail: info@foorgoed.nl
Het is ook mogelijk om boeken telefonisch of via de mail te bestellen en zijn eventueel op markten of in Sittard af te halen!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.