Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Foorgoed.


 

Feist, Raymond.E. - Het Conclaaf der Schaduwen 2 / Koning der Vossen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Feist, Raymond.E. - Het Conclaaf der Schaduwen 2 / Koning der Vossen
Schrijver: Feist, Raymond.E.
Titel: Het Conclaaf der Schaduwen 2 / Koning der Vossen
ISBN: 9789022537336
Uitgever: De Boekerij
Bijzonderheid: 1e druk van 2004. Hardcover met stofomslag. 287 Pagina's. Het boek is iets verkleurd.
Prijs: € 7,50
Meer info Klauw, de enige overlevende van de stam der Orosini, is door het Conclaaf der Schaduwen omgetoverd van een naïeve ongeletterde jonge wilde in de edelman Klaudius Haviks, goed opgeleid, vol zelfvertrouwen en een van de betere zwaardvechters in het Koninkrijk der eilanden. Klauw heeft slechts één wens: het wreken van de dood van zijn stam, die uitgeroeid werd in opdracht van de hertog van Olasko. Twee van de medeplichtigen aan de moordpartij zijn reeds onder zijn zwaard gevallen en hij zint nu op een manier om de hertog zelf aan te pakken. Maar het Conclaaf ’ waar onder meer de machtige magiër Puc en zijn zonen deel van uitmaken ’ maant hem tot kalmte. Eerst moet hij meer te weten zien te komen van de mysterieuze macht die achter de daden van de hertog zit: Laso Varen, een magiër met verbazingwekkende krachten en gevaarlijk genoeg om zelfs de machtige Puc tot voorzichtigheid te dwingen. Maar om informatie in te winnen over de hertog en zijn magiër moet Klauw in dienst treden bij de hertog. En erger nog: hij zal trouw moeten zweren aan de man die verantwoordelijk is voor de dood van zijn familie.
Boek bekijken

Foorgoed uit Sittard

zakelijk

Logo Foorgoed

Een volledige beschrijving van de boeken kunt u vinden op onze website, www.foorgoed.nl
Regelmatig voegen we nieuwe titels toe aan ons assortiment. Neem gerust een kijkje en kom je een leuk boek tegen, bestellen kan ook via de winkel, www.foorgoed.nl of via de mail: info@foorgoed.nl
Het is ook mogelijk om boeken telefonisch of via de mail te bestellen en zijn eventueel op markten of in Sittard af te halen!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.