Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Foorgoed.


 

Heatherington, Emma - De tien wensen van Lucy Harte

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Heatherington, Emma - De tien wensen van Lucy Harte
Schrijver: Heatherington, Emma
Titel: De tien wensen van Lucy Harte
ISBN: 9789402700862
Uitgever: HarperCollins
Bijzonderheid: 1e druk van 2018. 350 pagina's. Paperback. Het boek ziet er goed uit.
Prijs: € 6,00
Meer info √ Altijd blijven dansen! √ Feesten geven! Een onvergetelijk etentje geven! √ Je vleugels uitslaan & verre reizen maken! Niet in een goudviskom leven! Maggie O’Hara weet beter dan wie ook dat je leven in één seconde kan veranderen. Zeventien jaar geleden kreeg zij een tweede kans, toen ze het hart van de veertienjarige Lucy Harte kreeg. Wanneer Maggies hart wordt gebroken, is ze zo ontdaan dat ze niet meer weet hoe ze verder moet. Dan ontvangt ze onverwachts een brief van Lucy’s oudere broer. Hij geeft haar Lucy’s dagboeken en foto’s. Geïnspireerd door Lucy’s levenslust en sprankelende persoonlijkheid besluit Maggie om de hartenwens van het meisje te vervullen. Stap één is het vinden van de jongen die Lucy’s hart, háár hart, voor het eerst veroverde. Dat lijkt niet zo moeilijk te zijn. Maar zijn de toekomstdromen van een meisje genoeg om Maggie weer vertrouwen in zichzelf en de toekomst te geven? De tien wensen van Lucy Harte is een hartverwarmende roman die je laat lachen en huilen.
Boek bekijken

Foorgoed uit Sittard

zakelijk

Logo Foorgoed

Een volledige beschrijving van de boeken kunt u vinden op onze website, www.foorgoed.nl
Regelmatig voegen we nieuwe titels toe aan ons assortiment. Neem gerust een kijkje en kom je een leuk boek tegen, bestellen kan ook via de winkel, www.foorgoed.nl of via de mail: info@foorgoed.nl
Het is ook mogelijk om boeken telefonisch of via de mail te bestellen en zijn eventueel op markten of in Sittard af te halen!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.