Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Foorgoed.


 

Grooff, Thiandi - Doe normaal! / dagboek van een Dino

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Grooff, Thiandi - Doe normaal! / dagboek van een Dino
Schrijver: Grooff, Thiandi
Titel: Doe normaal! / dagboek van een Dino
ISBN: 9789490870010
Uitgever: CFC
Bijzonderheid: 1e druk van 2010. 195 pagina's. Paperback. Het boek ziet er goed uit.
Prijs: € 5,50
Meer info In een levendige immigrantenwijk in Londen begint een jonge vrouw een nieuw leven. Tot haar 14e zat ze opgesloten in haar "logge" lichaam en trotseerde ze de wereld zwijgend. Ze kon en kan niet praten. Ze werd aangezien voor ernstig verstandelijk gehandicapt. De doorbraak kwam toen ze via een speciale techniek leerde typen. Nu zou alles meer normaal worden, dacht ze.
In Londen, waar ze toen woonde omdat geen school in Nederland haar accepteerde, begint ze haar dagboek over haar strijd om mee te doen en haar verwarrende emoties. Ze wil hartstochtelijk normaal zijn en van binnen is ze dat ook. Die anderen zoals die soms reageren, dat is niet normaal.
Auteur is inmiddels student bij het prestigieuze Amsterdam University College: van verstandelijk gehandicapt naar slimme student. Ook met uitleg en verwijzingen naar literatuur over de ondersteuningstechniek voor communicatie.
Boek bekijken

Foorgoed uit Sittard

zakelijk

Logo Foorgoed

Een volledige beschrijving van de boeken kunt u vinden op onze website, www.foorgoed.nl
Regelmatig voegen we nieuwe titels toe aan ons assortiment. Neem gerust een kijkje en kom je een leuk boek tegen, bestellen kan ook via de winkel, www.foorgoed.nl of via de mail: info@foorgoed.nl
Het is ook mogelijk om boeken telefonisch of via de mail te bestellen en zijn eventueel op markten of in Sittard af te halen!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.