Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Foorgoed.


 

Hustings, Fred e.a. - Avifauna van Limburg

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hustings, Fred e.a. - Avifauna van Limburg
Schrijver: Hustings, Fred e.a.
Titel: Avifauna van Limburg
ISBN: 9789074508131
Uitgever: Natuurhistorisch Genootschap Limburg
Bijzonderheid: 1e druk van 2006. 716 pagina's. Hardcover. Het boek ziet er goed uit, de kaft heeft een klein deukje.
Prijs: € 14,50
Meer info In Limburg wordt al relatief lang gepubliceerd over het voorkomen van vogels. Begin vorige eeuw verschenen de eerste overzichten, waaronder dat van de legendarische burgemeester van Valkenburg P.A. Hens. In 1965 verzorgde hij een bijgewerkte editie. Inmiddels is er veel nieuwe kennis verzameld, mede dankzij activiteiten van Vogelwerkgrorp Limburg, grootschalige broedvogelkarteringen dor Provincie Limburg en de inzet van talloze individuele vogelaars. Hat materiaal schreeuwde om bewerking en dit boek is daarvan een uitvloeisel. Het bundelt informatie over broed-, winter- en trekvogels. Vele foto’s, grafieken, kaarten en tabellen illustreren de tekst. Dit deel over vogels bestaat grotendeels uit 350- soortbesprekingen, naast algemene hoofdstukken over avifaunistiek, landschap en broedvogels, en het belang van Limburg voor vogels.
Boek bekijken

Foorgoed uit Sittard

zakelijk

Logo Foorgoed

Een volledige beschrijving van de boeken kunt u vinden op onze website, www.foorgoed.nl
Regelmatig voegen we nieuwe titels toe aan ons assortiment. Neem gerust een kijkje en kom je een leuk boek tegen, bestellen kan ook via de winkel, www.foorgoed.nl of via de mail: info@foorgoed.nl
Het is ook mogelijk om boeken telefonisch of via de mail te bestellen en zijn eventueel op markten of in Sittard af te halen!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.