Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel FraMar.


 

Molen, Michiel van der - Batenmanagement draait om mensen / hoe je veranderinitiatieven naar duurzaam succes stuurt

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Molen, Michiel van der - Batenmanagement draait om mensen / hoe je veranderinitiatieven naar duurzaam succes stuurt
Schrijver: Molen, Michiel van der
Titel: Batenmanagement draait om mensen / hoe je veranderinitiatieven naar duurzaam succes stuurt
ISBN: 9789089651549
Uitgever: Van Duuren Management
Bijzonderheid: 2013, 194pp, Gebonden
Prijs: € 12,00
Meer info Zorgen dat investeringen in veranderingen de beoogde voordelen opleveren, financieel én niet-financieel: dat is de essentie van batenmanagement. Of je die voordelen echt realiseert, hangt vooral af van het gedrag van mensen. Het zijn medewerkers die een nieuw systeem moeten gebruiken. Het zijn klanten die bereid moeten zijn een nieuw product te kopen. Het is een manager die in staat moet zijn met minder medewerkers dezelfde diensten te leveren.

Gedrag kun je niet volgens planning veranderen. Het gaat erom dat je mensen weet te motiveren om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Ze moeten zich 'eigenaar' van een verandering gaan voelen. Batenmanagement vormt daarbij een krachtig hulpmiddel. Het legt de focus op meetbare resultaten als klanttevredenheid, leverbetrouwbaarheid of rendement. Mensen zien zo hoe ze persoonlijk bijdragen aan de beoogde voordelen. Waardoor ze zich meer zullen inspannen, vaker initiatief zullen tonen en meer ideeën zullen aandragen.
Boek bekijken

FraMar uit Den Haag

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.