Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel functie-elders.


 

North, Freddie - Bridge met tante Agaat

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: North, Freddie
Titel: Bridge met tante Agaat
ISBN: 9789038901398
Uitgever: Elmar, Uitgeverij
Bijzonderheid: paperback/1993/als nieuw
Prijs: € 2,35
Meer info Samenvatting
Freddie North is een van Engelands grote bridgers. Hij is auteur, journalist, bridgecolunmist en directeur van de bridgeschool in Sussex. Hij kwam vele malen voor Engeland uit in internationale wedstrijden en wordt beschouwd als een van de beste robberbridgers van zijn land.
In dit boek beschrijft hij wat bridgen met zijn tante Agaat inhoudt. Het lijkt veel op theedrinken met een leeuwin. Het kan allemaal goed aflopen, maar provoceer haar niet, probeer niet zelf het spel te spelen en bekritiseer haar afspel niet. Dat is waarschijnlijk beter voor uw gezondheid dan u zich realiseert.

Het duurt niet lang of de spectaculaire spellen vliegen u om de oren. Het zal u geen moeite kosten zich in een van de helden te verplaatsen en lief en leed met hem of haar te delen. Bovendien wordt van u verwacht dat u zo af en toe een goede beslissing neemt op een van de vele cruciale momenten in deze zes hoofdstukken.

Tante Agaat geeft nooit op en kan absoluut niet tegen haar verlies; eigenschappen van iedere bedreven robberaar. Toch belandt ze tijdens een middagje robberen in heel wat hachelijke situaties. Met haar bij vlagen weergaloze techniek maar altijd in haar onmiskenbaar eigen stijl gaat ze die problemen te lijf, meestal met succes.
Boek bekijken

functie-elders uit Gramsbergen

zakelijk
Graag geven wij onze boeken een "nieuwe kans" op een "functie elders". Na bestelling ontvangt u z.s.m van ons een bevestiging met betaalgegevens. Na betaling wordt het boek z.s.m verzonden. Geen bericht ontvangen ? Controleer dan aub uw spam. Soms komt het voor dat een boek reeds verkocht is via een ander verkoopkanaal of op een boekenmarkt. Bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Ons complete aanbod vindt u door door rechtsboven (zoeken) de naam functie-elders in te vullen. Meerdere boeken tegelijk in één koop verzacht -enigszins- de financiële pijn van de verzendkosten
Ongezien een boek verkopen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Ons streven is dat vertrouwen waar te maken !
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.