Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel functie-elders.


 

Hastings, S., Laurey, H., Blok, H. - De bijbel voor jongeren / verhalen en feiten in woord en beeld

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Hastings, S., Laurey, H., Blok, H.
Titel: De bijbel voor jongeren / verhalen en feiten in woord en beeld
ISBN: 9789025726430
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Bijzonderheid: gebonden kinderbijbel / 1e druk 1994 / keurige staat
Prijs: € 12,50
Meer info Een ruime selectie van bijbelverhalen uit het Oude en het Nieuwe Testament. Daarbij komen ook boeken als de Psalmen, de brieven van Paulus en de Openbaringen aan de orde, gedeelten die in oudere navertellingen van de Bijbel vaak werden overgeslagen. Jammer genoeg gaat het bij deze laatstgenoemde verhalen maar om enkele bladzijden en is de keuze voor de rest vrij traditioneel, net als de gekozen volgorde. De verhalen worden sober naverteld en blijven dicht bij de bijbeltekst, in dit geval die van de 'Groot Nieuws Bijbel'. Wel lijkt de genoemde doelgroep, jongeren tussen 8 en 18, te ruim om goed mee te kunnen werken. Het boek is rijk geillustreerd met kleurenfoto's- en tekeningen en ziet er mede daardoor aantrekkelijk uit. Rond de tekst van de verhalen wordt in een kleinere letter, aangevuld met illustraties, informatie gegeven over bepaalde zaken die in het betreffende verhaal aan de orde komen. Daarnaast wordt apart een aantal onderwerpen, als oorlog en vrede, het dagelijks leven in Jezus' tijd en de reizen van Paulus, verder uitgediept. Het boek heeft met name door deze achtergrondinformatie een meerwaarde. Achterin zijn een register en een alfabetische lijst van "Wie is wie in de bijbel ?" opgenomen.
Boek bekijken

functie-elders uit Gramsbergen

zakelijk
Graag geven wij onze boeken een "nieuwe kans" op een "functie elders". Na bestelling ontvangt u z.s.m van ons een bevestiging met betaalgegevens. Na betaling wordt het boek z.s.m verzonden. Geen bericht ontvangen ? Controleer dan aub uw spam. Soms komt het voor dat een boek reeds verkocht is via een ander verkoopkanaal of op een boekenmarkt. Bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Ons complete aanbod vindt u door door rechtsboven (zoeken) de naam functie-elders in te vullen. Meerdere boeken tegelijk in één koop verzacht -enigszins- de financiële pijn van de verzendkosten
Ongezien een boek verkopen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Ons streven is dat vertrouwen waar te maken !
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.