Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel functie-elders.


 

Woodland, Lynn - Vervul je dromen / wonderen verrichten in een handomdraai

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Woodland, Lynn
Titel: Vervul je dromen / wonderen verrichten in een handomdraai
ISBN: 9789401301169
Uitgever: Altamira
Bijzonderheid: 2014, 208pp, Paperback / softback
Prijs: € 4,50
Meer info Een wonder is per definitie onverklaarbaar, maar volgens Lynn Woodland kun je wonderen ook zelf bewerkstelligen. ‘Vervul je dromen’ is dan ook een werkboek vol oefeningen en gedachte-experimenten voor het creëren van wonderen. In dertig hoofdstukken laat de auteur zien hoe je daarbij te werk gaat en hoe je ervoor kunt zorgen dat het onverklaarbare ‘normaal’ wordt in je dagelijks leven. Al nuanceert ze het idee dat je lukraak al je wensen kunt manifesteren, ze laat tegelijkertijd zien dat er ongekende mogelijkheden zijn voor degenen die hun grenzen durven te verleggen. Met dit werkboek leer je woorden te geven aan je wensen, waardoor een wonder als vanzelf kan plaatsvinden.

Lynn Woodland heeft meer dan vijfendertig jaar ervaring met lichaamsgerichte therapieën als reiki en therapeutic touch, transpersoonlijke psychologie, gedragstherapie en spirituele geneeswijzen.
Boek bekijken

functie-elders uit Gramsbergen

zakelijk
Graag geven wij onze boeken een "nieuwe kans" op een "functie elders". Na bestelling ontvangt u z.s.m van ons een bevestiging met betaalgegevens. Na betaling wordt het boek z.s.m verzonden. Geen bericht ontvangen ? Controleer dan aub uw spam. Soms komt het voor dat een boek reeds verkocht is via een ander verkoopkanaal of op een boekenmarkt. Bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Ons complete aanbod vindt u door door rechtsboven (zoeken) de naam functie-elders in te vullen. Meerdere boeken tegelijk in één koop verzacht -enigszins- de financiële pijn van de verzendkosten
Ongezien een boek verkopen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Ons streven is dat vertrouwen waar te maken !
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.