Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel functie-elders.


 

Umar. Ebru - Turkse verleidingen / reisverhalen

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Umar. Ebru
Titel: Turkse verleidingen / reisverhalen
ISBN: 9789063053147
Uitgever: Archipel
Bijzonderheid: paperback / 2008 / 279 pagina's reis- en leesplezier / mooi exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 3,50
Meer info Samenvatting.................................

Tien jaar lang was Ebru Umar niet in Turkije geweest, toen ze in 2004 voor het eerst weer een bezoek bracht aan het land waar ze in haar jeugd haar zomers vierde. Aangenaam verrast door de vooruitgang die het land had doorgemaakt keerde ze sindsdien vele malen terug, altijd in gezelschap van vrienden. Het resultaat is Turkse verleidingen: sprankelende reiservaringen in een land zonder straatnamen en mét een leger dat vrouwenrechten beschermt, restaurants die het woord 'service' wél kennen en winkelcentra die zelfs de meest verwende shopper doen duizelen.
Ebru Umar's verhalen zijn even divers en origineel als het uitgestrekte land dat zij beschrijft. Musea, moskeeën en kerken, het Turkse nachtleven en tradities naast Koerden, zwarte Fatma's en allochtonen maken van Turkse verleidingen niet alleen een meeslepend reisverslag, maar ook een ideale gids voor vakantiegangers. Uiteraard met uitleg over Turkse woordjes, do's en don'ts, de lekkerste restaurants van Istanbul, Izmir en Kusadasi, én de beste stranden in Kas, Antalya en Kusadasi.
De grootste Turkse verleiding? Lees en oordeel zelf.
Boek bekijken

functie-elders uit Gramsbergen

zakelijk
Graag geven wij onze boeken een "nieuwe kans" op een "functie elders". Na bestelling ontvangt u z.s.m van ons een bevestiging met betaalgegevens. Na betaling wordt het boek z.s.m verzonden. Geen bericht ontvangen ? Controleer dan aub uw spam. Soms komt het voor dat een boek reeds verkocht is via een ander verkoopkanaal of op een boekenmarkt. Bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Ons complete aanbod vindt u door door rechtsboven (zoeken) de naam functie-elders in te vullen. Meerdere boeken tegelijk in één koop verzacht -enigszins- de financiële pijn van de verzendkosten
Ongezien een boek verkopen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Ons streven is dat vertrouwen waar te maken !
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.