Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel functie-elders.


 

Ven-Rijken, Ria van der - Lieve vrede

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Ven-Rijken, Ria van der
Titel: Lieve vrede
ISBN: 9789401911757
Uitgever: Zomer & Keuning
Bijzonderheid: Gebonden boek (2018 - 224 pag. leesplezier) / als nieuw exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 3,90
Meer info Andrea en Viola zijn zussen die het goed met elkaar kunnen vinden. Maar niet altijd. Dat komt vooral omdat ze jaloers op elkaar zijn. Andrea, die het niet zo breed heeft, op de alleenstaande Viola, vanwege het geld dat ze verdient. Viola, wier huwelijk is stukgelopen en het moet stellen zonder het gezinnetje waarnaar ze altijd heeft verlangd, op Andrea die wel getrouwd is en kinderen heeft. Het leidt ertoe dat beide zussen alles in het werk stellen om te krijgen wat ze niet hebben. Alleen brengt dat niet het geluk waarop ze zo hopen. Dat er niet altijd sprake is van lieve vrede onder zussen (en broers), zal elke lezer die er een of meer heeft, zeker herkennen. Dit maakt dat dit verhaal meteen dichtbij komt en dat de lezer verder wil lezen. Maar dat laatste heeft ook alles te maken met de prettige schrijfstijl van de auteur, de fijne (familieroman)sfeer die ze creëert en de levendige personages. Dat het soms wat voorspelbaar en cliché is, zullen de meeste lezers de auteur waarschijnlijk wel vergeven. Want het is een prima roman. Familieroman voor een breed publiek. Eerder verschenen van haar hand onder andere de romans "Met tegenwind'*, "Kostbaar verlies'** en "De familieband'***.
Boek bekijken

functie-elders uit Gramsbergen

zakelijk
Graag geven wij onze boeken een "nieuwe kans" op een "functie elders". Na bestelling ontvangt u z.s.m van ons een bevestiging met betaalgegevens. Na betaling wordt het boek z.s.m verzonden. Geen bericht ontvangen ? Controleer dan aub uw spam. Soms komt het voor dat een boek reeds verkocht is via een ander verkoopkanaal of op een boekenmarkt. Bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Ons complete aanbod vindt u door door rechtsboven (zoeken) de naam functie-elders in te vullen. Meerdere boeken tegelijk in één koop verzacht -enigszins- de financiële pijn van de verzendkosten
Ongezien een boek verkopen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Ons streven is dat vertrouwen waar te maken !
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.