Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel functie-elders.


 

Lanting, Menno - Olietankers en speedboten / wendbaar werken in de 21e eeuw

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Lanting, Menno
Titel: Olietankers en speedboten / wendbaar werken in de 21e eeuw
ISBN: 9789047005261
Uitgever: Business Contact
Bijzonderheid: Gebonden boek / 4e druk 2015 /mooi -als nieuw- exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 3,95
Meer info De auteur laat zijn visie los op het werken (van organisaties/ondernemers) in de toekomst. Hij laat zien dat het 'oude werken' onbruikbaar is geworden. Voor managers komt het eropaan dat zij 'wendbaar' kunnen werken. Daar hoort ook falen bij, zodat medewerkers bereid zijn risico's te nemen. Gelet op de tijd waarin wij leven, maar ook in de toekomst, zullen we bereid moeten zijn een leven lang te leren en tegelijk ook leraar te zijn. Sneller werken is van belang, het persoonlijk contact en verantwoordelijkheid geven en nemen. Ondernemers zullen moeten selecteren op talent. Lanting geeft aan dat het beeld van deze tijd er in de toekomst steeds weer anders uitziet. Met zijn boek vraagt hij de lezer daarop alert te zijn. Zijn stellingen snijden beslist hout en de 'waarschuwingen' zijn niet onterecht. Het boek is prettig geschreven en leest vlot. Ondanks dat Lanting ons op de toekomst wijst en in zeker opzicht 'beschouwend' is, mag dit werk ook praktisch worden genoemd. Een boek voor ondernemers (aanrader!).
Boek bekijken

functie-elders uit Gramsbergen

zakelijk
Graag geven wij onze boeken een "nieuwe kans" op een "functie elders". Na bestelling ontvangt u z.s.m van ons een bevestiging met betaalgegevens. Na betaling wordt het boek z.s.m verzonden. Geen bericht ontvangen ? Controleer dan aub uw spam. Soms komt het voor dat een boek reeds verkocht is via een ander verkoopkanaal of op een boekenmarkt. Bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Ons complete aanbod vindt u door door rechtsboven (zoeken) de naam functie-elders in te vullen. Meerdere boeken tegelijk in één koop verzacht -enigszins- de financiële pijn van de verzendkosten
Ongezien een boek verkopen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Ons streven is dat vertrouwen waar te maken !
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.