Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel functie-elders.


 

Cox, Dave - Zeilen met jachten

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Cox, Dave
Titel: Zeilen met jachten
ISBN: 9789059202467
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Bijzonderheid: 2004, Gebonden boek, mooi exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 3,75
Meer info Samenvatting................

Zeilen op open water zonder land in zicht vergt een zelfverzekerde schipper, een zeewaardig jacht en een vaardige bemanning die met elke situatie op zee om kan gaan.

Dit boek behandelt alles wat u moet weten over het maken van een zeereis met een jacht, van het selecteren van het juiste jacht tot het beslissen welke zeilen u gaat gebruiken. Het geeft tips over het kiezen van bemanningsleden, over het huren van een jacht met of zonder bemanning en legt uit hoe u zich op een lange reis dient voor te bereiden. Aan de orde komen onder andere een beknopt overzicht van zeevaartkunde, communicatie, omgaan met slecht weer, noodsituaties en ankerprocedures. Het gedeelte over reisbestemmingen geeft u wellicht een idee van waar u heen wilt en er is een kort hoofdstuk over langeafstandsraces waaraan rondtrekkende jachten mee kunnen doen.

Zeilen met jachten bevat vele prachtige foto's en gedetailleerde illustraties en besteedt aandacht aan alle mogelijke aspecten van het zeilen op zee.
Boek bekijken

functie-elders uit Gramsbergen

zakelijk
Graag geven wij onze boeken een "nieuwe kans" op een "functie elders". Na bestelling ontvangt u z.s.m van ons een bevestiging met betaalgegevens. Na betaling wordt het boek z.s.m verzonden. Geen bericht ontvangen ? Controleer dan aub uw spam. Soms komt het voor dat een boek reeds verkocht is via een ander verkoopkanaal of op een boekenmarkt. Bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Ons complete aanbod vindt u door door rechtsboven (zoeken) de naam functie-elders in te vullen. Meerdere boeken tegelijk in één koop verzacht -enigszins- de financiële pijn van de verzendkosten
Ongezien een boek verkopen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Ons streven is dat vertrouwen waar te maken !
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.