Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel functie-elders.


 

Wageningen Gerda van - Dubbelgezin

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Wageningen Gerda van
Titel: Dubbelgezin
ISBN: 9789034738912
Uitgever: Harlequin
Bijzonderheid: pocket/paperback - 2018 - 318 pag. - mooi exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 2,50
Meer info Samenvatting
Siny van de Vecht is 34,gescheiden en heeft twee kinderen van 10 en 8. Via internet ontmoet ze Kristian; een intelligente, welgestelde veertiger die net als zij gescheiden is. Al snel gaan ze samenwonen. Siny en Kristian hebben het goed samen met hun 'dubbelgezin', al kan Siny niet zeggen dat ze gek op hem is. Hij lijkt gewoon de goede keus. Kristian wil dolgraag nog een kind, maar bij Siny begint de twijfel te knagen. Het zit haar dwars dat zij geen inzage in zijn financiën krijgt. Wat verbergt Kristian voor haar? Siny komt te kort, maar het is overduidelijk dat Kristian iets voor haar verzwijgt. Is hij eigenlijk wel zo'n goede keus?
Boek bekijken

functie-elders uit Gramsbergen

zakelijk
Graag geven wij onze boeken een "nieuwe kans" op een "functie elders". Na bestelling ontvangt u z.s.m van ons een bevestiging met betaalgegevens. Na betaling wordt het boek z.s.m verzonden. Geen bericht ontvangen ? Controleer dan aub uw spam. Soms komt het voor dat een boek reeds verkocht is via een ander verkoopkanaal of op een boekenmarkt. Bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Ons complete aanbod vindt u door door rechtsboven (zoeken) de naam functie-elders in te vullen. Meerdere boeken tegelijk in één koop verzacht -enigszins- de financiële pijn van de verzendkosten
Ongezien een boek verkopen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Ons streven is dat vertrouwen waar te maken !
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.