Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel functie-elders.


 

Ruitenburg, Annette van, Ruwe, Ruth de - De smaak van de Wadden

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Ruitenburg, Annette van, Ruwe, Ruth de
Titel: De smaak van de Wadden
ISBN: 9789059563391
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Bijzonderheid: 2010, 266pp, Gebonden boek, mooi exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 14,90
Meer info Samenvatting
De Wadden, het laatste stukje wildernis in Nederland. Wie krijgt er nou niet een bijzonder gevoel bij het denken aan de eilanden, omringd door zee? Het leven is er anders: minder gejaagd; meer op elkaar, de zee en de natuur gericht. Elke dag leven met eb en vloed, het gevoel van vrijheid, de zilte lucht en de producten die het eiland voortbrengt. De smaak van de Wadden is een bijzonder kijk- en leesboek, dat de sfeer van de eilanden overbrengt. De natuur, de bijzondere aspecten van de Wadden, landbouw, visserij, historische en culturele achtergronden worden in beeld en verhaal belicht. De mensen die er leven komen aan het woord, zij houden het gebied leefbaar en vertellen over de passie voor hun eiland. Het landschap heeft een belangrijke functie in het dagelijks leven van de eilandbewoners en van hen die er hun inkomsten uit moeten zien te verwezenlijken. In dit boek is veel aandacht voor het culinaire erfgoed van de Wadden. Producten uit zee, op ambachtelijke wijze gevangen, maar ook van het land, met respect voor de natuur geteeld. Locale producenten geven uitleg over hun werkwijze, koks op de eilanden bereiden een gerecht met streekproducten en geven hun receptuur prijs, zodat iedereen een vleugje 'smaak van de Wadden' in huis kan halen.
Boek bekijken

functie-elders uit Gramsbergen

zakelijk
Graag geven wij onze boeken een "nieuwe kans" op een "functie elders". Na bestelling ontvangt u z.s.m van ons een bevestiging met betaalgegevens. Na betaling wordt het boek z.s.m verzonden. Geen bericht ontvangen ? Controleer dan aub uw spam. Soms komt het voor dat een boek reeds verkocht is via een ander verkoopkanaal of op een boekenmarkt. Bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Ons complete aanbod vindt u door door rechtsboven (zoeken) de naam functie-elders in te vullen. Meerdere boeken tegelijk in één koop verzacht -enigszins- de financiële pijn van de verzendkosten
Ongezien een boek verkopen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Ons streven is dat vertrouwen waar te maken !
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.