Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel functie-elders.


 

Hollander, Michel - Bijna buitenspel / ex-internationals, bestuurders en opinieleiders belichten de toekomst van het Nederlandse profvoetbal en Oranje

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Hollander, Michel
Titel: Bijna buitenspel / ex-internationals, bestuurders en opinieleiders belichten de toekomst van het Nederlandse profvoetbal en Oranje
ISBN: 9789490085865
Uitgever: Boekenschap, Het
Bijzonderheid: 2017, 214pp, paperback / mooi exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 4,50
Meer info Samenvatting
Bijna Buitenspel is een must voor iedereen die gek is op voetbal. Het boek staat boordevol fantastische anekdotes en verrassende uitspraken over de toekomst van het Nederlandse profvoetbal en Oranje. De bal is rond, het is nog niet te laat!
Internationaal gezien wordt het Nederlandse voetbal nauwelijks nog serieus genomen. We maken slechts naam als opleider voor de grote buitenlandse clubs. Zelf aanhaken op Europees niveau lijkt verder weg dan ooit.
Voetbalanalist en auteur Michel Hollander sprak speciaal voor dit boek onder anderen met Hans van Breukelen, Arno Vermeulen, Mario van der Ende, Kees van Wonderen, Adri van Tiggelen, Frans Thijssen, Daphne Koster en Berry van Aerle. Met voorwoord van Foppe de Haan.
Gaan de Nederlandse clubs weer meetellen in Europa? Wat zijn de grootste bedreigingen en kansen? Hoe krijgen de clubs weer een eigen gezicht? Wanneer wordt het voetbal weer het spel voor de liefhebber en minder het spel om het grote geld?
Thema's als het G-voetbal, homoseksualiteit in het voetbal en vrouwenvoetbal krijgen ook ruimschoots aandacht.
Michel is een interviewer die zich vastbijt in zijn onderwerp. - Arno Vermeulen
Michel heeft verstand van zaken. Goed voorbereid interview. - Hans van Breukelen
Boek bekijken

functie-elders uit Gramsbergen

zakelijk
Graag geven wij onze boeken een "nieuwe kans" op een "functie elders". Na bestelling ontvangt u z.s.m van ons een bevestiging met betaalgegevens. Na betaling wordt het boek z.s.m verzonden. Geen bericht ontvangen ? Controleer dan aub uw spam. Soms komt het voor dat een boek reeds verkocht is via een ander verkoopkanaal of op een boekenmarkt. Bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Ons complete aanbod vindt u door door rechtsboven (zoeken) de naam functie-elders in te vullen. Meerdere boeken tegelijk in één koop verzacht -enigszins- de financiële pijn van de verzendkosten
Ongezien een boek verkopen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Ons streven is dat vertrouwen waar te maken !
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.