Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gaafboek.


 

- Spangen / Grensgeval / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - Spangen / Grensgeval / druk 1
Schrijver:
Titel: Spangen / Grensgeval / druk 1
ISBN: 9789021585727
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheid: 2007, 111pp, paperback, In Goede Staat
Prijs: € 3,50
€ 5,95
Meer info De blonde Nicky Spoor is jarenlang de enige vrouwelijke rechercheur van Bureau Spangen in Rotterdam. Daar komt verandering in met de komst van Sylvia Richter, die na een reorganisatie bij de sociaal-psychologische dienst nu als teamleider en rechercheur bij Bureau Spangen terechtkomt.
Ondanks hun totaal verschillende achtergronden en karakters moeten beide vrouwen intensief gaan samenwerken, hetgeen de nodige wrijvingen oplevert. Maar beiden moeten het samen zien te maken in een harde mannenwereld...
De eerste werkdag van Sylvia Richter verloopt niet bepaald rustig: Een arrestant bedreigt haar met een pistool, vreemde zaken gebeuren in de Rotterdamse haven, en een Roemeen die minder illegaal blijkt dan hij dacht komt bovendrijven in de Maas. Nicky rijdt met gevaar voor eigen leven twee boeven klem, en ziet een oude liefde terug.
Boek bekijken

Gaafboek uit Katwijk ZH

zakelijk

Logo Gaafboek

Heeft uw een vraag over 1 of meerdere boeken stelt ze dan gerust. Er is onderhandeling mogelijk over de verkoopprijs. Er is GRATIS verzending vanaf 25 euro. Dit geld voor zowel Belgie als Nederland.
Vriendelijke Groet,
https://www.gaafboek.online

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.