Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gaafboek.


 

Emley, Dianne - De eerste snee

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Emley, Dianne - De eerste snee
Schrijver: Emley, Dianne
Titel: De eerste snee
ISBN: 9789044338249
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheid: 2012, 400pp, paperback, In Goede Staat
Prijs: € 1,95
€ 5,95
Meer info Twee minuten lang was ze dood
De aanvaller was wreed, de overval niets ontziend - en liet haar levenloos achter... tot haar hart oversloeg en ze tot bewustzijn kwam. Nu, een jaar later, twijfelt rechercheur Nan Vining aan haar kracht, haar veiligheid, zelfs haar gezond verstand. Kan ze ooit weer de politieagent - en moeder - zijn die ze vroeger was?
Bevend maar vastbesloten, meldt Nan Vining zich weer bij de politie van Pasadena. Dan wordt ze geconfronteerd met een moordzaak die wel heel dichtbij komt: het lijk van politieagente Frankie Lynde is onder de Colorado Street Bridge aangetroffen.
Als Nan dieper in Lynde's verleden graaft, komt ze op het spoor van een moordenaar die even meedogenloos als gestoord is. Een roofdier wiens methoden en krankzinnigheid herinneringen oproepen aan haar eigen aanvaller...
Dianne Emley is geboren in Los Angeles. Ze studeerde filosofie en marketing aan de universiteit van Los Angeles. Na verschillende baantjes besloot ze een wereldreis te maken. Nu t ze nu in de buurt van L.A. met haar echtgenoot Charlie en twee katten.
Boek bekijken

Gaafboek uit Katwijk ZH

zakelijk

Logo Gaafboek

Heeft uw een vraag over 1 of meerdere boeken stelt ze dan gerust. Er is onderhandeling mogelijk over de verkoopprijs. Er is GRATIS verzending vanaf 25 euro. Dit geld voor zowel Belgie als Nederland.
Vriendelijke Groet,
https://www.gaafboek.online

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.