Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gaafboek.


 

Buffa, D.W. - De speciale aanklager

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Buffa, D.W. - De speciale aanklager
Schrijver: Buffa, D.W.
Titel: De speciale aanklager
ISBN: 9789026983801
Uitgever: Company of Books
Bijzonderheid: 2004, 288 bladzijden, Paperback, In Goede Staat
Prijs: € 1,99
€ 5,95
Meer info Een jaar nadat Joseph Antonelli zich heeft teruggetrokken uit de advocatuur, wordt hij door zijn vriend, rechter Horace Wollner, gevraagd om als speciale aanklager op te treden in een delicate moordzaak, die het openbaar ministerie in ernstig diskrediet kan brengen.

Een zekere Trevis Quentin is namelijk gearresteerd voor een dubbele moord en hij zal zonder enige twijfel tot de doodstraf veroordeeld worden. Hij biedt echter aan inlichtingen te verstrekken over nog een moord, als hij in ruil daarvoor strafvermindering krijgt.

Quentin beweert twee jaar eerder de vrouw van plaatsvervangend hoofdofficier van justitie Goodwin in diens opdracht te hebben vermoord. Omdat er vooralsnog geen andere bewijzen voor handen zijn dan de bewering van deze crimineel, die hiermee zijn nek probeert te redden, staat Antonelli vrij zwak. Het enige dat Quentin zich herinnert, is een beeldsc
Boek bekijken

Gaafboek uit Katwijk ZH

zakelijk

Logo Gaafboek

Heeft uw een vraag over 1 of meerdere boeken stelt ze dan gerust. Er is onderhandeling mogelijk over de verkoopprijs. Er is GRATIS verzending vanaf 25 euro. Dit geld voor zowel Belgie als Nederland.
Vriendelijke Groet,
https://www.gaafboek.online

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.