Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gaafboek.


 

Brin, D. - De verborgen foundation / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Brin, D. - De verborgen foundation / druk 1
Schrijver: Brin, D.
Titel: De verborgen foundation / druk 1
ISBN: 9789029053211
Uitgever: Meulenhoff, Uitgeverij
Bijzonderheid: 2003, 352pp, paperback, In Goede Staat
Prijs: € 50,00
€ 5,95
Meer info DE TWEEDE FOUNDATION

Isaac Asimovs oorspronkelijke Foundation-trilogie is een klassieker, dat moge bekend zijn. Na het overlijden van Isaac Asimov in 1992 verklaarden drie klinkende SF-namen van nu - Gregory Benford, Greg Bear en David Brin- het als een grote eer te zijn uitverkoren de Foundation-cyclus voort te zetten. Eerder verschenen al Foundations angst van Gregory Benford en Foundation en chaos van de hand van Greg Bear. Ook David Brin, auteur van de SF- bestsellers Sterrenrif en het door Kevin Costner verfilmde The Postman, doet in dit derde en laatste deel de naam van Asimov alle eer aan.

DE VERBORGEN FOUNDATION

Professor Hari Seldon, bedenker en vormgever van de wetenschap die later furore zal maken als 'psychohistorie, legt de laatste hand aan deze discipline, die het menselijke gedrag in wiskundige vergelijkingen vastlegt en het mogelijk maakt in grote lijnen de toekomst van de mensheid te voorspellen. Kort nadat Seldon aan een veroordeling wegens verraad aan het Galactisch Imperium die hem boven het hoofd hing weet te ontsnappen, doet hij een ontdekking die de wereld op haar grondvesten zal doen schudden. Wanneer hij namelijk met uiterste precisie zijn aantekeningen doorloopt, komt Seldon, traag en aanvankelijk vol ongeloof, op het spoor van een Tweede Foundation, een verborgen Foundation...
Boek bekijken

Gaafboek uit Katwijk ZH

zakelijk

Logo Gaafboek

Heeft uw een vraag over 1 of meerdere boeken stelt ze dan gerust. Er is onderhandeling mogelijk over de verkoopprijs. Er is GRATIS verzending vanaf 25 euro. Dit geld voor zowel Belgie als Nederland.
Vriendelijke Groet,
https://www.gaafboek.online

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.