Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gaafboek.


 

Veen, Marten van der - Dagvals tijding

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Veen, Marten van der - Dagvals tijding
Schrijver: Veen, Marten van der
Titel: Dagvals tijding
ISBN: 9789085197683
Uitgever: Company of Books
Bijzonderheid: 225 bladzijden, Paperback, In Goede Staat
Prijs: € 1,00
€ 5,95
Meer info Berend Dagval wordt als jonge, briljante meteoroloog binnengehaald bij het Koninklijk Weerinstituut. Dwars tegen het heersende gedachtegoed van zijn collega-wetenschappers in werkt hij door aan het klimatologisch onderzoek van zijn overleden professor en vriend. Al snel doet hij schokkende ontdekkingen: zijn weermodellen voorspellen grimmige stormen en een aanzwellende Noordzee.

Wanneer Berend zijn bevindingen openbaar maakt beginnen de problemen. Collega's beschimpen hem en de op subsidie beluste instituutsdirecteur vindt Berend een last voor het bedrijf. De corrupte politicus Wilber Bol heeft ondertussen zijn eigen redenen om Dagval - zonodig met geweld - te stoppen. Berend laat zich echter niet afleiden en vecht stug door voor zijn gelijk, daarin gesteund door Elena, een Spaanse meteorologe.
Boek bekijken

Gaafboek uit Katwijk ZH

zakelijk

Logo Gaafboek

Heeft uw een vraag over 1 of meerdere boeken stelt ze dan gerust. Er is onderhandeling mogelijk over de verkoopprijs. Er is GRATIS verzending vanaf 25 euro. Dit geld voor zowel Belgie als Nederland.
Vriendelijke Groet,
https://www.gaafboek.online

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.