Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gaafboek.


 

Siecker, Ronald - Manipulatie / van marionet tot regisseur

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Siecker, Ronald - Manipulatie / van marionet tot regisseur
Schrijver: Siecker, Ronald
Titel: Manipulatie / van marionet tot regisseur
ISBN: 9789086961535
Uitgever: Y-Publicaties
Bijzonderheid: 2012, 360pp, paperback, In Goede Staat
Prijs: € 8,00
€ 5,95
Meer info Een patiënt die nét iets sneller wordt geholpen omdat hij dreigt. Een scooterrijder met kapot achterlicht die door smoesjes zonder boete wegkomt. Of een werkzoekende die - om zijn uitkering te behouden - zich tegenover zijn klantmanager voordoet als zelfredzame 'modelklant' en zo voorkomt dat zij hem helpt met werk zoeken. Allemaal voorbeelden van manipulatie. Als manager of hulpverlener is de kans groot dat je ermee in aanraking komt, in welke vorm dan ook. Van smoezen en kleine leugens tot oplichting en (machts)misbruik. Wees gewaarschuwd, aldus Ronald Siecker, auteur van het nieuwe boek Manipulatie - Van marionet tot regisseur.
In de omgang tussen cliënten/patiënten en professional is voortdurend sprake van beïnvloeding. Vaak probeert men dingen voor elkaar te krijgen of er zelf beter van te worden. Meestal op onschuldige wijze, bijvoorbeeld door de ander te vleien, maar soms ten koste van de ander. In onze individualistische samenleving is het gangbaarder geworden om het eigen belang te laten prevaleren. De 'calculerende burger' wil het maximale bereiken en in dat streven overschrijdt hij soms de grenzen van een ander. Zodra jij die ander bent en denkt 'Waarom heb ik dit eigenlijk gedaan?' is de kans groot dat je slachtoffer bent geworden van manipulatie.
Ernstige gevolgen
Boek bekijken

Gaafboek uit Katwijk ZH

zakelijk

Logo Gaafboek

Heeft uw een vraag over 1 of meerdere boeken stelt ze dan gerust. Er is onderhandeling mogelijk over de verkoopprijs. Er is GRATIS verzending vanaf 25 euro. Dit geld voor zowel Belgie als Nederland.
Vriendelijke Groet,
https://www.gaafboek.online

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.