Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel gedanezaken.


 

Mulder, Th J. Mulder, J.B.F. / Mulder, A.W.Th. - Eenvoud in Complexiteit / druk 1 / de passie van een ondernemingsfamilie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mulder, Th J.  Mulder, J.B.F. / Mulder, A.W.Th. - Eenvoud in Complexiteit / druk 1 / de passie van een ondernemingsfamilie
Schrijver: Mulder, Th J. Mulder, J.B.F. / Mulder, A.W.Th.
Titel: Eenvoud in Complexiteit / druk 1 / de passie van een ondernemingsfamilie
ISBN: 9789090202358
Uitgever: VIAgroep NV
Bijzonderheid: 2006, Gebonden, 252 pp
Prijs: € 9,75
Meer info Vijftig jaar ontwikkelingen van de ICT in het algemeen en van de eigen ICT-familiebedrijven (van Arno, Hans en Theo Mulder) in het bijzonder zijn vastgelegd in het boek Eenvoud in Complexiteit.



Dit boek is voortgekomen uit de fascinatie voor de onbegrensde mogelijkheden van computers en hun invloed op het bedrijfsleven, de overheid en de maatschappij, maar ook uit de worsteling om de mogelijkheden van die technologie op een verantwoorde en commerciƫle manier in te zetten voor het ontwikkelen en gebruiken van steeds intelligentere informatiesystemen.

Het boek bestaat uit 27 artikelen en 24 columns die de 50 jaar ontwikkeling van de automatisering zelf beschrijven. Boek 'Eenvoud" is geschreven door Arno, Hans en Theo Mulder, die in het hart van het boek een kijkje in de keuken van het ontstaan en ontwikkeling van hun eigen ICT-bedrijven geven.
Boek bekijken

gedanezaken uit Gouda

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.