Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gevederde Kikker.


 

Redactie - Het gouden koffie boek [ isbn 9789054264989 ]

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Redactie - Het gouden koffie boek [ isbn 9789054264989 ]
Schrijver: Redactie
Titel: Het gouden koffie boek [ isbn 9789054264989 ]
ISBN: 9789054264989
Uitgever: De Lantaarn, Soest. Kleurenfotogeill. - kookboek
Bijzonderheid: geb hardc+omslag, 2009, 116p. Boek+omslag praktisch nieuwstaat
Prijs: € 6,00
Meer info Van ontbijtdrank tot digestief na een goed diner: koffie geeft geur, kleur en smaak aan elk specifiek moment. Volgens de overlevering komt ons heerlijke dagelijkse kopje koffie oorspronkelijk uit Jemen. Koffie is al meer dan 1000 jaar een geliefde drank en nu is koffie geliefder dan ooit tevoren. Koffie heeft dan ook vele kwaliteiten: de heerlijke smaak en het aroma maken dat koffiedrinken overal ter wereld als plezierig tijdverdrijf wordt beschouwd. In Het gouden koffieboek vindt u een keur aan koffierecepten die snel en makkelijk te bereiden zijn.Tevens komt er naast koffie een verscheidenheid aan lekkernijen voor die u in combinatie laten genieten van alle heerlijkheden die koffie u te bieden heeft.
Boek bekijken

Gevederde Kikker

particulier

Gevederde Kikker uit Leeuwarden

Als u na 24 uur nog geen reactie op uw bestelling gehad hebt, kijk dan in uw spamfolder of in de map 'verwijderde items', en/of neem opnieuw contact met mij op via: boekwinkeltjes [stel een vraag].
GEEN verpakkingskosten. Goed verpakken is meer dan een boek in een envelop schuiven. Met extra zorg zoals o.a. kartonnetjes om de hoeken komt een boek onbeschadigd bij de klant. Ik tracht zoveel mogelijk gebruik te maken van mail-lite enveloppen (dopjesplastic). In enkele gevallen bied ik de klant keuze voor een gewone envelop, bijv. bij gewichts- of diktegrenzen. Klanten die uit milieuoverwegingen de voorkeur geven aan een gewone envelop worden verzocht dat duidelijk aan te geven bij 'Opmerking'.
Brievenbuspost: verzending volgens PostNL-tarieven.
Goedkoopste verzending van postpakketten tot 10 kilogram via DPD, AFHALEN bij een DPD-parcelpoint = 4,40 euro. THUISBEZORGD = 5,60 euro.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.