Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Goed boek - Zeeland.


 

Kunz, A.J. - Voor anker - De betekenis van de Nederlandse Geloofsbelijdenis voor leraren (Driestar-reeks voor opvoeding en onderwijs)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kunz, A.J. - Voor anker  -  De betekenis van de Nederlandse Geloofsbelijdenis voor leraren (Driestar-reeks voor opvoeding en onderwijs)
Schrijver: Kunz, A.J.
Titel: Voor anker - De betekenis van de Nederlandse Geloofsbelijdenis voor leraren (Driestar-reeks voor opvoeding en onderwijs)
ISBN: 9789402902235
Uitgever: Banier, 2e druk, 2017
Bijzonderheid: Pb., 164 blz., Boek is ongelezen, is NIEUW!
Prijs: € 4,90
Meer info De meeste christelijke scholen verwijzen in hun statuten naar de belijdenisgeschriften. Als je leraar bent, word je geacht deze te onderschrijven. Maar hoe functioneren de belijdenisgeschriften in de dagelijkse praktijk van het onderwijs? Hoe kunnen ze ons vandaag helpen om christelijk onderwijs gestalte te geven? In Voor Anker geeft dr. A.J. Kunz een uitleg van de Nederlandse Geloofsbelijdenis (1561), gericht op de beroepspraktijk van docenten in het christelijk onderwijs. Hierbij komt niet alleen de defi nitieve tekst van de belijdenis uit 1618/1619 naar voren, maar maakt hij ook gebruik van de eerste editie uit 1561. Hierdoor komt de NGB op een verrassende manier tot klinken. Het boek is bedoeld voor christelijke leraren, maar ook voor iedereen die wil nadenken over leven bij de belijdenis in onze tijd.

Dr. A.J. Kunz (1970) is Hervormd predikant en als docent en onderzoeker verbonden aan Driestar educatief te Gouda.
Boek bekijken

Goed boek - Zeeland

particulier

Goed boek - Zeeland uit 's-Gravenpolder

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.