Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Goed boek - Zeeland.


 

Shepard, Thomas (sheppard) - De Gelykenis der Tien Maagden verklaart en toegepast: zynde den Inhoudt van Verscheide Predikaatsien over Matth. XXV: 1-13. waar in het onderscheide tusschen de Oprechte de Doorsleepenste geveinsde, de natuur etc., etc.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Shepard, Thomas (sheppard) - De Gelykenis der Tien Maagden verklaart en toegepast: zynde den Inhoudt van Verscheide Predikaatsien over Matth. XXV: 1-13. waar in het onderscheide tusschen de Oprechte de Doorsleepenste geveinsde, de natuur etc., etc.
Schrijver: Shepard, Thomas (sheppard)
Titel: De Gelykenis der Tien Maagden verklaart en toegepast: zynde den Inhoudt van Verscheide Predikaatsien over Matth. XXV: 1-13. waar in het onderscheide tusschen de Oprechte de Doorsleepenste geveinsde, de natuur etc., etc.
ISBN:
Uitgever: Johannes Hasebroek en Nicolaas Byl - Leiden, Amsterdam, 1743
Bijzonderheid: Twee hardcoverbanden, resp. 767 blz., 483 blz.; opnieuw ingebonden, waar de rug ontbreekt van beide boeken. Verder beide boeken in goede onbeschreven en onbeschadigde staat
Prijs: € 129,00
Meer info De gelykenis der tien maagden, verklaart en toegepast: Zynde de Inhoudt van verscheide Predikaatsien, over Matth. XXV: 1-13. Waar in het Onderscheidt tusschen de Oprechte Christen en de Doorsleepenste Geveinsde, de Natuur en de Merktekens der Zaligmakende en Gemeene Genade, de Gevaaren en Onheilen die in de bloeyenste Kerken of onder de Christenen ontstaan, en andere Geestelyke Waarheden van het grootste Gewigt, duidelyk ontdekt, en tot de Oeffening aangedrongen zyn. In 't licht gegeeven uit des Schryvers eige Aangetekeningen, op het verzoek van veele, en ten gemeene beste van het Volk des Heeren door Jonathan Mitchell, predikant te Cambridge, en Thomas Shepard, Zoon van den Eerw. Schryver; biede in Nieuw-Engelandt. Voorzien met een aanpryzende Voorreden van W. Greenhill, E. Calamy, J. Jackson, S. Ash, W. Taylor. Uit het Engelsch uitgegeven door Alexander Comrie, A.L.M.
Boek bekijken

Goed boek - Zeeland

particulier

Goed boek - Zeeland uit 's-Gravenpolder

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.